SORRY!

Hej bloggen! Det var LÄNGESEN! Men jag hade bestämmt mig för att ta mig ett break från bloggen nu när det är sommarlov! ;) Men tänkte slänga in ett inlägg och berätta lite vad jag har gjort hittills i sommar!

Gothia Cup veckan var jag på 3-4 diskon (kom inte ihåg), det var as kul! ;) Och jag har fått massa nya kompisar, bl.a en som heter Vilda som är från Sverige fast bor i USA sen hon typ var 7 år! Hon är as schysst.<3 Men så har jag också varit mycket med kompisar, och varit hos farmor och på mitt sommarställe. :) Och jag har träffat en frannsman från Gothia, så nu är vi tsma. ^^ Han är as söt och snäll! :') <3 Och imorgon/idag åker vi till Grekland! :O Så klockan 13:00-14:00 åker vi hemifrån till Landvetter flygplats och reser bort i 8 dagar med familjen och våra grannar/kompisar. :D LÄÄNGTAR till att komma till värmen än piss Sverige som det bara regnar hela tiden i!? ;o I Grekland har jag sett från min mobil att det har varit 30-34 grader varje dag! *:O omg... säger jag. Så kommer antagligen inte kunna somna nu i natt! x) Föresten så har jag fått en vit iPhone 4 för drygt 1 månadsen... ;) Älskar den otroligt! Men ska försöka fixa så att jag kan mobil blogga, så om det är någon som vet hur man gör så kommentera gärna och berätta! :) Är tacksam! Men mycket mer i sommar har jag inte gjort än! ;) Berättar om Grekland om hur det var och bilder kommer nog också någon gång i framtiden ... haha, men puss!
dream kisses


Happy summerday!

Tjeena alla mina coola läsare! Jag har märkt att jag inte bloggat de senaste veckorna, men det är ju sommar då är ju alla ute i solen, badar och hänger med kompisar! Men jag tänkte ta ett inlägg innan jag åker till min farmor med pappi och lillebrorsa. ;) Jag orkar inte berätta allt jag har gjort hittills i sommar, men jag har varit mycket på liseberg, hos min farmor, på sommarstället med en kompis, badat, solat, lyssnat på musik, ätit god mat och varit med kompisar, och detta är bara början!! :D<3 och jag har fått en vit iPhone så det betyder att jag kanske kan blogga i mobilen men jag försökte och det gick inte.. får fixa det någon dag :S
HAR BLEKT MITT HÅR OCKSÅ! ;)
dream kisses

RSS 2.0